Megvásárolható magyarországi és külföldi email címlisták, komplett email kampányok.
 

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Együtt még többre jutunk!


Az Ön termékei, szolgáltatásai + a mi tapasztalataink, reklámmegoldásaink + a közös munka =
= Közös eredmény + siker!

Sokra becsüljük az Ön munkáját és büszkék vagyunk saját sikereinkre. Ha a kettőnk munkáját, szaktudását összeadjuk, még nagyobb eredményre juthatunk. Ehhez kínálunk magas színvonalú szakmai együttműködést.


Mit jelent számunkra az együttműködés?


Ahogy maga a szó is mutatja, mindez két részből, két egymás mellett álló félből tevődik össze: együtt + működés. Vagyis a kampányokat együtt, közösen, együttes erővel működtetjük. Mindkét fél beleteszi tudásának legjavát, csak így lehet igazán eredményes a munka, csak így jutunk együtt még többre.


Együttműködés vagy partnerprogram?


Az együttműködési lehetőség, amit kínálunk nem csak egy klasszikus partnerprogram, ahol az egyik fél többet ad bele, míg a másik várja a sikeres munkát, az eredményeket. Olyan partnereket keresünk, akik hozzánk hasonlóan a munka kezdetétől fontosnak tartják, hogy beleadjanak mindent a közös munkába, és felelősséget vállalnak az együttműködés minden lépéséért.


Kiknek ajánljuk az együttműködési lehetőséget?

  • Kifejezetten közepes és nagyvállalatoknak, multinacionális cégeknek, amelyek kifejezetten egyedi megoldásokat keresnek - akár több országra kiterjedően is.

  • Ügynökségeknek, Sales house-oknak, amelyekkel kapcsolatban bizonyos esetekben lead alapú megrendeléseket is vállalunk.

  • Kiemelt projekteknek, amelyek számunkra is szakmai kihívást jelentő feladatokkal látnak el minket.

Ha szeretne még több információt, egyedi ajánlatot kapni tőlünk, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, vagy írjon email címünkre!

2007-2013 - cimlistak.com - Az olcsó és hatékony hírlevélküldés itt kezdődik!
Rólunk | Kapcsolat: info@cimlistak.com